112 fotó

2013.03.25. 20:02 HNorbert

Kezdetek

image003_1362419064.jpg_1000x667

Egy újabb fotós blog... mind azt mondja, hogy ez más. Nos, talán most így is van, hiszen e téma iránt kevesen érdeklődnek, és még kevesebben fotózzák.

HNorbert vagyok, kéklámpás járműveket vadászok a szabadidőmBen. Szerencsére a kéklámpások fotózása nagyságrenddel kevesebb embert mozgat meg, mint a tömegközlekedés, és főleg buszok fényképezése. Na nem, mintha a konkurenciától tartanék, de itt nincs sulinet, meg a "fotós ad és nem elvesz" marhaságok. Kicsit konkrétan a blog leendő tartalmáról:
Mindenféle rendszer nélkül szemezgetek majd a képeim közül, azért talán leggyakoribb kategória az egy adott nap képei lesz.
A képek javarészt nyílt utcán készülnek, amennyiben nem, akkor mindig előzetes egyeztetés történik.
A járművek személyzetének arcai sehol sem felismerhetőek, ők nem akarnak szerepelni, én meg nem őket akarom mutogatni. A rendszámok csak a jelzet nélküli autókon mosottak, illetve ahol azt külön kérik.


Még külön említést érdemel a Policecars.hu weboldal, mindenképpen meghatározó a léte ezen hobbi szempontjából. Több, mint 15000 kép itthonról, és a hét kontinensről, többet nem is mondok, nézd meg!

 

A bejegyzés végén pedig álljon itt a Központi Mentőállomás vadonat új mentőgépkocsija, a kép készültekor pár napos. Új blog, új autó, remélem mindkettő sokáig menni fog.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://112foto.blog.hu/api/trackback/id/tr335116632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása